manfaat sarang semut bagi tubuh

manfaat sarang semut bagi tubuh Ίσως έχουμε συχνά περιμένουν να ακούσουν για τα οφέλη της σε φωλιές μυρμηγκιών , στην πραγματικότητα ό, τι είναι στην πραγματικότητα το μυρμήγκι φωλιά ; Αντ φωλιά είναι στην πραγματικότητα προέρχεται από τα φαρμακευτικά φυτά της περιοχής Παπούα . Έτσι, γιατί είναι ονομάζεται το μυρμήγκι φωλιά ; Μυρμηγκοφωλιά ονομάζεται επειδή οι ​​κόνδυλοι του φυτού είναι συμβιωτική αποικία αμοιβαιότητα μυρμήγκι με τα φυτά που παράγουν δραστικές ενώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Περιέχεται σε μυρμήγκι φωλιά φλαβονοειδών ουσιών που μπορούν να δρουν ως αντιοξειδωτικά στον οργανισμό γι 'αυτό είναι καλό για την πρόληψη του καρκίνου . Οι τανίνες είναι astrigen που δεσμεύονται και κατακρήμνιση των πρωτεϊνών σε περίσσεια του σώματος . Επιπλέον , το μυρμήγκι φωλιά περιείχε επίσης πολυφαινόλες είναι φαινολικά οξέα και φλαβονοειδή, τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) περίπου 313 ppm, άλφα -τοκοφερόλη , μαγνήσιο , ασβέστιο και φώσφορο.

Πώς να μεταχειριστεί μυρμήγκια Nest

    Πάρτε το μυρμήγκι φωλιά είναι περίπου 200 γραμμάρια
    Βράζουμε 3 λίτρα νερό μέχρι βρασμού και στη συνέχεια διηθείται και λαμβάνονται τακτικά για ένα μήνα .
    Όσο για το πώς να αναμίξει μυρμήγκι φωλιά είναι ακόμη υπό τη μορφή της (ξηρό ) που είναι με τη χρήση μια μικρή τομή και τότε το χέρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει λείο εισόδου. Μετά από αυτή την είσοδο σε ένα καθαρό δοχείο .


Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μυρμήγκια Nest

    Για την πρόληψη των ασθενειών τρία ποτήρια την ημέρα το πρωί , το απόγευμα και το βράδυ το ποτό.
    Όσο για ποτό θεραπεία 3-8 ποτήρια την ημέρα ( 6 × 1 )

Για το μέγεθος της δόσης , για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών μπορεί να δοθεί για να πιει το ήμισυ της δόσης των ενηλίκων .
Μπορείτε επίσης να συμβαδίσει με meperbanyak πόσιμο νερό και θρεπτικά τρόφιμα για να επιταχύνει την αποβολή των τοξινών από το σώμα .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply