benefits of eating lemon peel

benefits of eating lemon peel Το λεμόνι είναι πολύ δημοφιλές, φωτεινό χρώμα , αναζωογονητικό άρωμα και αναζωογονητική γεύση . Ενώ το ίδιο το λεμόνι θεωρείται ευρέως ως όλες τις χρήσεις φρούτο θαύμα , η φλούδα λεμονιού συνήθως απλά να απορρίπτονται , ρίχνεται στην άβυσσο του κάδου απορριμμάτων . Ποια είναι πολύ ατυχές , μια πραγματική σπατάλη μια μεγάλη πηγή της διατροφής .

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι φλούδες λεμονιού είναι μεγάλη πηγή των ορυκτών , βιταμίνες , κάλιο και φυτικές ίνες . Εν ολίγοις , η κατανάλωση φλούδες λεμονιού μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσει τη διατροφή σας .

Πριν τρώτε οποιαδήποτε από αυτές τις φλούδες λεμονιού , βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα βιολογικά λεμόνια . Δεν θέλουν να καταναλώσουν οποιαδήποτε τοξίνη και τα φυτοφάρμακα τώρα , έτσι δεν είναι;

Άχρηστα το ξύσμα από φλούδα λεμονιού σας , αυτές οι ξύσμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα για να είναι τα συστατικά για αλμυρές ή γλυκές γεύσεις . Βάλτε αχρησιμοποίητο ξύσμα στο ψυγείο για μελλοντική χρήση .

Μπορείτε να κάνετε φλούδες λεμονιού σε λεμόνι πιπέρι και τα χρησιμοποίησε για την εποχή φαγητά σας . Είναι εύκολο να κάνει και πολύ νόστιμο .

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε φλούδες λεμονιού σε γλυκά , ή να το θέσω μέσα καραμέλες , ή οτιδήποτε άλλο . Μπορείτε να βρείτε πολλές συνταγές του ζαχαρωμένα φλούδα λεμονιού στο διαδίκτυο . Και ενώ είμαστε σε αυτό , μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φλούδες λεμονιού ζάχαρη . Γλυκό δόντι ικανοποίηση εγγυημένη.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές συνταγές στο διαδίκτυο για ελιά τη γεύση του πετρελαίου makeover . Έλαιο λεμονιού προσθέτει πολύχρωμα γεύση στο ελαιόλαδο γεύση ελαίου .

Για κάποια δημιουργικότητα και τον εμπλουτισμό με το ποτό σας μπορείτε να βάλετε φλούδα λεμονιού σε κύβους πάγου . Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποφύγετε την πικρή άσπρη ψίχα τους όμως.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν συνταγές για βότανο και το βούτυρο ξύσμα λεμονιού .

Φλούδα λεμονιού για τον καθαρισμό.

Λεμόνι ξύδι , φτιαγμένο από φλούδα λεμονιού , είναι μεγάλοι για την απομάκρυνση των λιπών . Είναι εύκολο να γίνουν , εσείς απλά βάλτε κάποια φλούδες λεμονιού σε ένα βάζο , προσθέστε λίγο λευκό ξύδι , σφραγίζουν το καπάκι και αφήστε το δεκατεσσάρων ημερών πριν να συλλέγουν το υγρό που προκύπτει . Αναμίξτε αυτό το υγρό με λίγο νερό με την ίδια αναλογία και τον εαυτό σου έχεις ένα μέσο καθαρισμού για όλες τις χρήσεις .

Μπορείτε επίσης να κόψετε ένα μικρό ποσό από φλούδες λεμονιού και τα βάζουμε σε κάθε πιθανή είσοδο όπου τα έντομα μπορεί να περνά, να αποκρούουν τα έντομα . Γυρίστε τις φλούδες λεμονιού δεν είναι το αγαπημένο άρωμα για μυρμήγκια , κατσαρίδες και τους ψύλλους . Τοποθετείται μέσα σε ένα ψυγείο , φλούδες λεμονιού μπορεί να απορροφήσει μυρωδιές φάουλ και την εξάπλωση αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών . Και δεν περιορίζεται σε ένα ψυγείο , μπορείτε επίσης να βάλετε μερικές φλούδες λεμονιού στο δοχείο απορριμμάτων για το ίδιο αποτέλεσμα .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply