cara menghilangkan rasa pahit pada masakan daun pepaya

cara menghilangkan rasa pahit pada masakan daun pepaya Τα οφέλη των φύλλων παπάγιας είναι πολλά για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία από προβλήματα υγείας . Ωστόσο terdakang επειδή έχει πικρή γεύση γι 'αυτό είμαστε απρόθυμοι να καταναλώσουν . Ειδικά για εκείνους που έχουν ένα πρόβλημα hemorrhoid που χρειάζεται πολλές φυτικές ίνες μπορεί να ξεπεραστεί με την κατανάλωση παπάγια .

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αρέσει η πικρή γεύση που βρέθηκαν σε φύλλα παπάγια , αλλά όχι λιγότερο σημαντικό , επίσης, δεν μου αρέσει επειδή δοκιμάζει πολύ πικρή . Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την πικρή γεύση που βρέθηκαν σε φύλλα παπάγια για να γίνει πιο νόστιμο για να φάει . Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι σας το συντομότερο αναφέρεται από vemale.com .

Χρησιμοποιήστε θαλασσινό νερό
Θαλασσινό νερό μπορεί να εξουδετερώσει ο χυμός μπορεί να προκαλέσει πικρία φύλλα παπάγια . Αμέσως λάβει τα νεαρά φύλλα παπάγιας στη συνέχεια ξεπλύνετε με θαλασσινό νερό για να ζυμώνουμε τρόπο, στη συνέχεια βράζεται μέχρι να μαγειρευτούν τελείως .

Μαγειρέψτε με γκουάβα ή κάσιους
Για να απαλλαγείτε από την πικρή γεύση των φύλλων παπάγιας , μπορείτε να βράσετε τα φύλλα του κάσιους ή φύλλα γκουάβα με αναλογία 1:3 .

Χρησιμοποιώντας τούβλα ή πηλό
Σε πολλές περιοχές βρίσκονται συχνά μαγείρεμα παπάγια με πηλό ή τούβλο για να αφαιρέσετε την πικρή γεύση . Αλλά μην ξεχνάτε να πλένετε σχολαστικά μετά το βρασμό με πηλό ή τούβλα .

Βραστά δύο φορές
Εάν δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι ότι η πικρή γεύση των φύλλων παπάγιας δεν έχει φύγει , τότε μπορείτε να βράσει δύο φορές . Μετά από μερικά φύλλα βρασμένο με γκουάβα ή κάσιους , παπάγια στραγγισμένο στη συνέχεια βράζονται και πάλι με καθαρό νερό .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply