benefits of drinking chinese green tea

benefits of drinking chinese green tea Yra daug privalumų, gerti žaliosios arbatos galite gauti , jei jūs tai darote kiekvieną dieną. Yra atlikta daug tyrimų , įrodančių, kad geriamojo žalia arbata turi didelę įtaką jūsų kūno. Jei Jūs niekada suvartoti arba jį valgo nereguliariai , galite pradėti gerti žaliąją arbatą nuo dabar. Žemiau yra žaliosios arbatos jums gali niekada žinomas prieš nauda .

užkirsti kelią vėžiui
Vienas iš gerti žaliosios arbatos nauda yra užkirsti kelią vėžiui . Yra įvairių vėžio , kad būtų galima išvengti tik geriant žaliąją arbatą reguliariai , įskaitant krūties , prostatos, stemplės , plaučių , šlapimo pūslės, skrandžio , kasos ir storosios žarnos . Vėžys gali būti užkirstas kelias , nes katechinų medžiaga randama žaliojoje arbatoje . Medžiaga gali išjungti kancerogenų , užkirsti kelią ląstelių mutacija taip pat sumažinti formavimo ir naviko augimą jūsų kūno. Štai kodėl ji yra rekomenduojama, kad jūs gerti ne mažiau kaip keturis puodelius žaliosios arbatos per dieną gauti priešvėžinių naudą.

širdies sveikata
Taip pat galite gauti kitas išmokas geriamojo žalia arbata , pavyzdžiui, širdies sveikatai. Vartojimas žaliosios arbatos reiškia, kad turėsite mažesnę riziką susirgti širdies ligos ir insulto . Būta daug tyrimai , rodantys , kad gerti bent žaliosios arbatos reguliariai kiekvieną dieną gali sumažinti širdies smūgio riziką , kiek 44 proc . Nors kiti tyrimai taip pat parodė, kad gerti žaliosios arbatos reguliariai taip pat gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje .

Kiti privalumai
Kaip minėta anksčiau , yra daug privalumų geriamojo žalia arbata. Be šių dviejų išmokų, nurodytų pirmiau, yra kitų privalumų galite turėti , pavyzdžiui, užkertant kelią reumatoidinį artritą , mažina aukštą cholesterolio lygį , užkirsti kelią širdies ir kraujagyslių ligoms , gydant infekciją ir sutrikusi imuninės sistemos funkcija . Raktas į gauti šias išmokas yra gerti žaliąją arbatą reguliariai kiekvieną dieną. Atkreipkite dėmesį, kad galite vartoti kasdien maždaug nuo 3 iki 4 puodeliai.

What makes Žalioji arbata ypatinga?
Galbūt išmoko gerti žaliosios arbatos , kaip nurodyta pirmiau naudą. Su šių įvairių išmokų , jums gali būti įdomu , ką daro Žalioji arbata tokia ypatinga . Na, iš tikrųjųžaliosios arbatos paslaptis slypi jos natūralių medžiagų , tokių kaip katechinų ir polifenolių , pavyzdžiui EGCG arba epigalokatechino galatas . EGCG yra antioksidantas, kuris yra labai galingas kovojant su vėžio ląsteles. Ši medžiaga naikina vėžines ląsteles nepažeidžiant sveikų audinių . Tai taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir slopina kraujo krešulių susidarymą. Su šiais efektyvaus specialybę , nedvejodami jį gerti gauti geriamojo žalia arbata naudą.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply