beauty benefits of lemon oil

beauty benefits of lemon oil V aromaterapii Lemon esenciální olej má širokou škálu výjimečné použitelnosti . Lemon vyvolává představu svěžesti a čistoty a slunečního svitu a limonády .

Výzkum provedený Jean Valnet , MD , ukázal, že esenciální oleje odpařit lemo , které mohou zabít meningokokové bakterie ( meningokoka ), 15 minut , tyfu bakterií v jedné hodině , Staphylococcus aureus dvě hodiny , a bakterie , které způsobují zánět plic ( pneumonie ) do tří hodin .

Dokonceroztok 0,2 % citrónové silice může zabít bakterie záškrtu do 20 minut a vypnout TB bakterie . Tento antiseptické vlastnosti bude trvat dvacet dní. Tato vlastnost je vhodný ke zničení choroboplodných zárodků ve vzduchu v místnosti v nemocnici , čekárny a škol . To je zvláště efektivní pro neutralizaci nepříjemných zápachů na těle pacienta, který trpí rakovinou .

Esenciální oleje jsou citronově esenciální olej s vysokým vibracím , srovnatelné se pronikavý hvizd . Sandalwood stromy , ve srovnání , bzučí jako včely , kteří koktají . Éterické oleje se zvýšenými vibracemi, povzbuzující , zejména pro někoho, kdo se může cítit psychologickou kelelaham .

Lemon dává pocit tepla a zábavu na intelektuální . I když tento esenciální olej citron a to jak fyzicky, tak psychicky , tento olej stimuluje mnoho myšlenek , zlepšit koncentraci a schopnost zapamatovat si .

Brain výzkum týkající se účinků parfému zjistil, žeesenciální olej z citronu umožnit zejména hippocampus . Vědci University v Japonsku zjistili, že některé vůně v kancelářském prostředí , které se šíří výrazně lepší mentální přesnost a soustředění .

Silice z citronu šíření produkuje 54 procent méně chyb . Kdyžvůně rozptýlené v průběhu testování , vyhodnocení zvýší na 50 procent . V jiné studii citrónové silice ukázaly, že tyto látky mají antidepresivní účinek .

Studie Mie University v roce 1995 zjistil, že citrusové vůně posílení imunity , navození relaxace a snížení deprese . Esenciální olej z citronu jeimunní stimulant . Tato látka zvyšuje počet bílých krvinek , zlepšuje mikrocirkulaci a antiseptické látky .

Lemon esenciální olej se skládá z 68 procent d - limonen , silný antioxidant . Lemon má ORAC ( Oxygen Radical absorpční kapacity / Oxygen Radical absorpční kapacita ) je přibližně 6619 ( TE / L ) . Jednotka TE / L je vyjádřena jako mikromol Troloxu na litr . D - limonen široce studován pro svou schopnost bojovat proti růstu nádoru u více než 50 klinických studiích  benefits of lemon water for weight loss.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply