cara mengecilkan paha dan pinggang

cara mengecilkan paha dan pinggang Com canviar la mida de la cuixa pot proporcionar millors resultats si es fa seriosament . La majoria de les persones que fracassen són aquells que no ho fan per pegats o seriós .

La veritat no és difícil de ser capaç d'obtenir les cuixes més prims , es pot optimitzar la cuixa amb les activitats diàries . Per exemple , quan a casa o fins i tot a la feina . Baimana curiosos fan ? Per començar , escolti següent completament aquest comentari .

 Per a la majoria de les dones , un gran cuixa és un problema , ja que els fa semblar més gros . Per superar això , provar alguns dels següents consells poden proporcionar una solució per a vostè .

Entrenant a pas lleuger
En fer una caminada a pas lleuger durant mitja hora o més cada dia la rutina pot fer que els músculs més tonificats les cuixes i les petites . La forma ràpida també és capaç de superar i reduir la visibilitat de la cel · lulitis .

Sit ups Formació
A més de forma ràpida , la formació del SITP durant cinc minuts abans d'anar al llit pot ajudar a reduir la cuixa .

Pujar i baixar escales
Si vostè treballa a l'oficina hi ha diverses plantes , llavors això pot ser un avantatge . Com que el viatge també va plantejar l'escala no només ajudarà a reduir els enormes cuixes . Vostè pot estar amunt i avall en una escala amb un recompte de 2 x 8 .

exercici Ioga
En fer gimnàstica ioga , pot fer que la part superior dels músculs de la cuixa . Suggerim que el ioga pot fer gimnàstica impactes directes sobre la cuixa .

Ejacular amb l'eixamplament peus
Per fer aquest exercici , es necessita una eina més ximple que pesa 03.05 kg . Prengui una manuelles amb la posició de la mà davant dels clients s'eixampla . Cames obertes d'ample com sigui possible , després prendre la posició més baixa possible fins que les cuixes paral · lels al pis. Realitzi el moviment diverses vegades amb una certa compte. En fer aquest exercici de forma regular per entrenar la part interna de la cuixa perquè sigui atapeït i estret .

Cuixa de mentida aixeca fins a uns 15 cm a terra.
Amb el recompte de 2 x 8 també ajudarà a enfortir i reduir la mida de les cuixes , sempre que es faci amb regularitat .

El canvi d'estils de vida
Estil de vida poc saludables , com el consum d'una gran quantitat d'aliments que contenen molt de greix hem de restar . Perbanyak consumir verdures i fruites riques en vitamines i fibra .

Denga fent una mica de la rutina i consells sobre una base regular , llavors un petit cuixa només un somni de distància . A més de reduir la mida de les cuixes , també es pot tractar de perdre pes si vostè encara té una gran quantitat de dipòsits de greix . Que es diverteixin !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply