benefits of green tea supplements

benefits of green tea supplements Existuje mnoho výhod zeleného čaje tobolky můžete mít , když je budete konzumovat pravidelně . Zelený čaj kapsle , které obsahují doplňky , které fungují jako přírodní prostředky pro několik zdravotních problémů . Mezi doplňky jistě obsahují extrakt ze zeleného čaje . Extrakt ze zeleného čaje obsahuje různé látky, jako jsou antioxidanty , chetachins a polyfenoly . I když existuje mnoho zelený čaj v kapslích , které rovněž obsahují theanin . Theanin jeaminokyselina, která má uklidňující účinek .

 Použití zeleného čaje kapsle
Jak již bylo zmíněno , existuje mnoho výhod zeleného čaje tobolky budete mít, pokud ji budete konzumovat pravidelně . Dále jsou mezi dávky :

    hubnutí
    Prevence rakoviny
    Léčba rakoviny
    Prevence kardiovaskulárních onemocnění
    Snížení krevního tlaku
    Prevence zubního kazu

S výhodami výše uvedených , neměli byste váhat konzumovat každý den . Dokonce i když ji budete konzumovat každý den , nebudete mít špatný vliv . Jediné účinky mohou být nespavost . Je pravděpodobné, že budete mít potíže se spát kvůlilátka obsahuje v zeleném čaji .

Rozdíl mezi zelený čaj a zelený čaj kapsle
Zelený čaj kapsle jsou vyrobeny z extraktu zeleného čaje ve formě kapslí . Zelený čaj kapsle jsou doplňky, které jsou často uváděny na trh jako prostředky , které vám pomohou zvýšit antioxidační příjem . Pokud se rozhodnete konzumovat zelený čaj kapsle , to znamená, že nemusíte pít zelený čaj několik šálkůdenně . Nicméně , není mnoho studií , které prokazují , že zelený čaj v kapslích má lepší účinky v porovnání s zelený čaj jako nápoj . Několik studií , i když může být váš odkaz zvážit spotřeby zeleného čaje kapslí . Existují různé jednoduché výhody zeleného čaje kapslí tak , jako je například následující .

Prevence chřipky a nachlazení
Jeden z nejlepších výhod zeleného čaje tobolky vám brání mít chřipky a nachlazení . Chřipky a nachlazení prevence bylo prokázáno, ze studie provedené v roce 2007 .Studie provedená po dobu tří měsíců se skupinou zdravých dospělých . Vzali buď extrakt ze zeleného čaje vzorec nebo placebo kapsle dvakrát denně . Výsledkem bylo těch, kteří konzumují extrakt ze zeleného čaje tobolky pravidelně mívají lepší imunitní systém . Málokdy měl studené a příznaky chřipky ve srovnání s těmi, kteří konzumují placebo .

Studie prokázala, že chřipky a nachlazení lze předcházet konzumací zeleného čaje tobolky . To trvá více studií prokázat další výhody zeleného čaje tobolky .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply