benefits of coconut milk extract

benefits of coconut milk extract Care sunt beneficiile de lapte de nucă de cocos ? Lapte de nucă de cocos este derivat din carne de nucă de cocos . Mirosul său ne amintește de plaje exotice . Lapte de nucă de cocos este un lichid cremos , bogat facut din carne de nuci de cocos mature . Acesta are un gust minunat , și adaugă o notă delicioasă cremă de multe feluri de mâncare . Culoarea și gustul bogat delapte poate fi atribuităconținutul ridicat de ulei .

Lapte de nucă de cocos este uimitor , deoarece hidrateaza , se poate înlocui cafea frișcă , și menține nivelul de zahar din sange . Lapte bogat în vitaminele C , E , B1 , B3 , B5 și B6 , precum fier , seleniu calciu , fier , fosfor și magnessium cocos .
Beneficiile de nucă de cocos lapte
Beneficiile de nucă de cocos lapte


Lapte de nucă de cocos are multe utilizari , dintre care cele mai construi sistemul imunitar și de apărare al organismului . Să aruncăm o privire unele beneficii uimitoare de lapte de nucă de cocos de mai jos .

Sănătate Beneficii de nucă de cocos lapte

    Contribuie la oase puternice . Cu 240 mg de fosfor per cana , lapte de cocos ajuta la creșterea densității oaselor .
    Amelioreaza simptomele artritei . Fundația seleniu în lapte de cocos amelioreaza durerea artrita dan reduce inflamatia se alăture .
    Lupta impotriva infectiilor . Acid gras Acidul lauric găsit în lapte de nucă de cocos , atunci când sunt ingerate transformă un compus antiviral si antibacterian numit monolaurină .
    Antibacterian , antifungic și antiviral
    Lupta herpes , gripa și chiar HIV
    Mare sursă de magneziu
    scaderea colesterolului
    Ajutoare în pierderea in greutate
    previne calvitie

Beneficiile de nucă de cocos lapte pentru piele

    Eficace în tratarea pielii deteriorate de soare . Aplicați un strat subțire de lapte de cocos rece în zona de arsuri solare . Grasimile si uleiul din acest ajutor lapte reduce roseata si a restabili umiditate a pielii arsuri solare .
    Contribuie la o piele netedă și radian .
    Anti - îmbătrânire .
    Make- up pentru îndepărtarea .

Beneficiile de nucă de cocos lapte pentru par

    Hrănește părul . Aplica unele lapte proaspăt de nucă de cocos de casă și masaj timp de trei până la cinci minute . Lasă-l pentru 20 de minute si sampon parul ca de obicei . Acest lucru va Bost foliculii de par si stimuleaza cresterea parului
    Parul mare organice balsam .

Cum sa faci lapte de cocos ?

    Chips-uri de nucă de cocos uscate
    apă filtrată

Există , de asemenea, diferite tipuri de lapte de nucă de cocos pe care le puteți cumpăra de la magazin . Acum, că știți cum este achiziționat lapte de nucă de cocos . Care sunt căile tale preferate pentru a folosi lapte de cocos ?

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply