benefits of honey cinnamon and nutmeg mask

benefits of honey cinnamon and nutmeg mask Vairāk nekā tūkstoš gadiem , medus ir zināms eksponēt pārsteidzošs sadzīšana pilnvaras . Medus ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā aizsargāt savu ķermeni . Savu spēcīgo antibakteriālas un ārstnieciskās īpašības padara to par lielisku dabas aizsardzības līdzekli par daudz kopīgu veselības problēmas .

Bites norīt , sagremot un atvemt nektāru padarīt medus , tas nektārs satur gandrīz 600 savienojumus . Pēc medus bites vākt savu nektāru tās pievienot enzīma glikozes oksidāzes to kā veids, lai saglabātu medu . Polyflora medum ir izgatavotas no nektāra no dažādiem ziediem , bet sajaukts medu nāk no dažādām kolonijām izvēlēti , lai sasniegtu konkrētu garšu .

 Medus ir neparasta ķīmiskais sastāvs , viens, kas padara to uzturēt bezgalīgi bez sabojāšanās . Medus , protams, satur 18 aminoskābes , plus nelielu daudzumu daudzu vitamīnu un minerālvielu . Medus ir ne tikai labs jūsu veselību, bet tas ir liels, lai jūsu ādu, kā arī. Šeit ir veselības ieguvumiem no dabisko medu , kas vēl vairāk palielinās jūsu patikas šo sweet nektāru .

Novērst vēzi un sirds slimības
Medus satur ziedu flavonoīdus ( bioflavonoīdi ) vairāk pazīstams kā antioksidanti , kas faktiski apturētu brīvo radikāļu veidošanos . Ēšanas medu var samazināt risku saslimt ar sirds slimībām un novērst vēzi .

probiotikas
Medus parasti navprobiotikas viela , bet tā var kalpot kā prebiotiskām . Pirms patērē jebkuru pārtiku prebiotiskām mērķiem , lai pārliecinātos, ka tas ir droši konsultējieties ar savu ārstu .

skaistu ādu
Medus palīdz aizsargāt ādu no kaitīgajiem UV stariem un atvieglo ādas spēju atjaunot . Medus darbojas kā agreat anti -novecošanās aģents un mitrinātājs .


Paaugstināt sportisko sniegumu
Medus nodrošina ievērojamu veiktspējas pieaugumu sportistiem treniņa laikā .

Samazinātu klepus un rīkles kairinājums
Medus ir zināms, lai mierināt iekaisušas rīkles uzlikām un mazinātu klepu . Pētījums veikts pēc Penn State Medicīnas skolas bērniem vecumā no diviem gadiem parādīja, ka medus palīdzēja viņiem klepus mazāk un gulēt labāk.

Samazināt čūlas un citas kuņģa-zarnu trakta traucējumi
Medus apkaro daudzas kuņģa-zarnu trakta traucējumi un darbojas kā spēcīgs probiotikas ietvaros gremošanas traktu .

Antibakteriālas , pretsēnīšu
Medus ir antiseptiska , antibiotiku , pretsēnīšu un antibakteriāls - tas nekad bojājas ! Visspēcīgākais antibakteriālas īpašības jebkuru medus pasaulē , un var izmantot , lai ārstētu antibiotiku rezistentu baktēriju infekcijām .

Līdzsvarot 5 elementi
Medus tiek uzskatīts ietekmēt visas trīs ķermeņa primitīvas materiālo nelīdzsvarotību pozitīvi . Tas ir arī teica , lai būt noderīga noderīgas, lai uzlabotu redzi , svara zudums, urīnceļu traucējumi , bronhiālā astma , caureja un slikta dūša .

Cukura līmenis asinīs regulējums
Pētnieki domā, ka labvēlīgo ietekmi medus uz apetītes hormonu un cukura līmeni asinīs , var palīdzēt novērst svara pieaugumu .

Dziedēt brūces un apdegumus
Medus ir izmantotas kopš seniem laikiem kā tiesiskās aizsardzības līdzeklis brūču aprūpi . Pierādījumiem pētījumos ar dzīvniekiem , un dažos izmēģinājumos no ierosināja , ka medus var paātrināt brūču dzīšanu .

Medus un citrona arī labi aukstuma un klepus . Mēs varam izmantot medu, bez jebkādas blakusparādības . Bet , nedod medu bērniem līdz viena gada vecumam , jo tas ir potenciāls izraisīt zīdaiņu botulismu .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply