cara menurunkan kolesterol bagi ibu hamil

cara menurunkan kolesterol bagi ibu hamil Miten alentaa kolesterolia ruokavalio voi auttaa sinua välttämäänmonenlaisia ​​sairauksia, kuten sydänkohtaus, aivohalvaus ja muita sydän-ja verisuonitauteja . Koska jotkut näistä sairaudet johtuvat korkea kolesteroli itse .

Voidakseen hoitaa erilaisia ​​sairauksia aiheuttamia kolesteroli voi todellakin käyttää huumeita valmistetaan kemikaaleja. Kuitenkinhaittavaikutuksia emme voi välttää , ja joskus voi aiheuttaa muita terveysongelmia .

Yhtenä vaihtoehtona on turvallinen ja terveellinen alentaa kolesterolia onruokavalio . Kolesterolia alentava ruokavalio ontapa saada hyvä pitkän aikavälin vaikutuksia hallitsemaan kolesterolia elimistössä .

Usein meidän pitäisi kuulla vaaroista kolesterolin terveydelle , mutta tiedätkö mitä se on kolesteroli ? Miten kolesteroli on muodostettu runkoon ? Tässä on hänen arvio kuin lainattu vemale.com .

lähteet kolesteroli
On käynyt ilmi , ettäkaksi pääasiallista kolesterolin kehossamme tulee omasta elinten jaruoka, jota syömme . Olemme usein kuluttaa eläintuotteita , kun taas kaikki eläimet voivat tuottaa kolesterolia luonnostaan ​​. Osa elin , joka usein onmaksan tuottaa kolesterolia suorittamaan tiettyjä tehtäviä elimistössä . Alkaentutkimus osoitti, että 75 prosenttiakolesterolia elimistössä tuotetaanmaksassa jamuut 25 prosenttia tuleeruoka, jota syömme .

Oikeastaan ​​kolesteroli tuotetaan maksassa funktio suorittaa tiettyjä toimintoja. Mutta jos kuluttaa elintarvikkeita liikaa kolesterolia , se voi aiheuttaa sydänsairauksia .

Tasapainovaikeuksia kolesterolia elimistössä
Kolesteroli kuluttaa kun se kohtaaerittäin tyydyttynyttä rasvaa , se voi olla hyvin vaarallista . Koska ravinnon saanti tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia voi lisätä kolesterolin tasoa elimistössä . Jotta elimistö saaylimääräistä kolesterolin kertyminenvaltimoihin lopulta rajoittaa normaalia verenkiertoa , jolloinverisuonet tukossa , ja voi johtaa aivohalvaukseen .

Siksi on erittäin tärkeää säilyttäätasapaino kolesteroli itse ruokavalion ja elää terveellistä elämäntapaa .
Miten alentaa kolesterolia ruokavalion
Muuttamalla ruokavaliota , voi pitää meitä välttämiseksi sydänsairaus . Seuraavatterveellinen ruokavalio alhainen kolesteroli , joita voit kokeilla .

Hedelmät ja vihannekset
Hedelmät ja vihannekset sisältävät paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyviä ja terveellisiä elintarvikkeita omaan ruokavalioon ohjelma . Lisäksi hedelmät ja vihannekset sisältävät rasvaa ja onvähäkalorinen sisältöä. Syömällä hedelmiä ja vihanneksia päivittäin voi alentaa kolesterolia elimistössä .

Vähärasvaista lihaa
Ilmeisesti on olemassa joitakin vähärasvaisen lihan voit kuluttaa Agra kolesterolia elimistössä voidaan torjua, kuuluvat kalkkuna, kanaa ja kalaa . Mutta jos haluat kuluttaa punaista lihaa ,ruoanvalmistusta olisi tehtävä kunnolla , jotta vähentämään rasvaa ja kolesterolia .

Jyvät
Jyvät ovat korkeat energia-ja elintarvikkeet, jotka sisältävät kuitua . Heidän joukossaan ovat viljan jyviä ja papuja , tummaa leipää , pastaa ja perunaa voi auttaa alentamaan kolesterolia . Sinun tulisi kuitenkin välttää valkoisia jauhoja tuotteita ja valkoisia jauhoja , koska se on suuri määrä hiilihydraatteja ja kuluttaa elintarvikkeita , kuten nämä voivat lisätäkolesterolia elimistössä .

maitotuotteet
Kevytmaito tai rasvaton maito tuotteet on oikea valinta ihmisille, joilla on korkea kolesteroli . Muttapaljon ihmisiä joilla on korkea kolesteroli , jotka eivät uskalla kuluttaa maitoa , kun taas maidon terveyshyötyjä .

Öljyt ja rasvat
Tyydyttyneitä rasvoja löytyy voita, margariinia ja öljy on parasta välttää . Sen sijaan voit kokeilla syö rasvaista kalaa 3-4 kertaaviikossa, jotta auttaa alentamaan kolesterolia . Lisäksi voit myös käyttää oliiviöljyä paistamiseen ruokaa tai kun ruoanlaittoon . Oliiviöljy on yksi öljy , joka sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja polyfenoleja , jotka voivat auttaa vähentämäänveritulpan riskiä .

Terveellinen ruokavalio vähän kaloreita on erittäin hyväksi terveydelle . Lisäksi saadaihannepainon , kehon terveyttä on myös säilytetty. Ruokavalio on yksi tapa laihtua on varsin tehokas . Onnea ruokavalio miten alentaa kolesterolia edellä !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply