benefits of using coconut oil on face

benefits of using coconut oil on face Quan es pensa en els beneficis per a la salut de l'oli de coco , anem a suposar que l'última cosa que ve a la ment és fregar el greix vegetal comestible en tot el rostre . L'ús d'oli de coco és una forma natural meravellós per fer que el teu rostre net i saludable .

L'ús d'oli de coco per hidratar la pell mantindrà el seu aspecte flexible i suau , sense necessitat de mantenir una nova sol · licitud . Els beneficis de l'oli de coco a la pell és comparable a la d' oli mineral . A més , a diferència d'oli mineral , no hi ha cap possibilitat de tenir efectes secundaris adversos a la pell .

 L'oli de coco es pot utilitzar com una crema hidratant de la pell , ajudant a la pell seca . L'oli de coco és la resposta de la naturalesa a tenir pell radiant i saludable . Hi ha una raó per la qual l'oli de coco és a tot arreu en aquests moments.

Coconut Oil Properties :

    antimicrobial
    Antiinflamatori
    antioxidant
    hidratant

Tractaments facials : Oli de coco

Face Wash
Barregi l'oli d'oliva i l'oli de coco per a una hidratació , neteja profunda i tot rentat natural .

exfoliant Facial
Barregi l'oli de coco i el bicarbonat de soda per un exfoliant que neteja suaument .

crema hidratant
Fregui suaument una petita gota d'oli de coco a la pell cada nit després de la neteja .

desmaquillador
Fregui l'oli de coco sobre el maquillatge obstinat , després netegi amb un drap calent .

mascareta
Barregi l'oli de coco i mel per a una màscara facial antibacterià . Deixar actuar durant 15 minuts i després esbandida .

lip Balm
Servei una mica d'oli de coco en una petita llauna de gran bàlsam labial amb olor DIY .

L'oli de coco és segur per a la majoria de la gent en combinació amb altres herbes . La dosi apropiada d' oli de coco depèn de diversos factors com ara l'edat de l' usuari, la salut , i diverses altres condicions .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply