cara mengecilkan betis berotot

Έχετε ένα μοσχάρι που είναι πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα για μερικούς ανθρώπους , ειδικά των γυναικών . Λόγω της έχοντας ένα μεγάλο μοσχάρι κάνει αίσθηση εαυτού γυναίκα pecaya για να μειωθεί λόγω πόδι του μοιάζει σαν ποδοσφαιριστής .

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός μεγάλου μοσχάρι . Συνήθως μεγάλα μοσχάρια φαίνονται πιο λευκά , επειδή είναι συχνά καλύπτονται όταν κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες . Επιπλέον προς το λευκό, μεγάλα μοσχάρια πολύ ισχυρή για να υποστηρίξει το βάρος. Ωστόσο , επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλο , συνήθως βαριά και σκληρά για να βρούμε έναν τρόπο να σχεδιάσει τζιν που ταιριάζουν .

Μοσχάρια Αιτία μεγάλη εμφάνιση μπορεί να προκληθεί από υπερβολική εναπόθεση λίπους ή μεγάλους μυς . Για να ξεπεραστεί αυτό , θα πρέπει να είναι επιμελής άσκηση για να κάψετε το λίπος στην περιοχή της γάμπας. Εκτός από την άσκηση , υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε έτσι ώστε τα μοσχάρια δεν αναπτύσσονται μεγάλες . Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να κάνετε για να συρρικνωθεί μοσχάρια φυσικά και με ασφάλεια .

Αποφύγετε Χρεώσεις σε περίσσεια σε Heel
Δίνοντας αδικαιολόγητη επιβάρυνση για τα τακούνια , φυσικά , μπορείτε να κάνετε σε μια μεγάλη μοσχάρι . Θα πρέπει πάντοτε να σταθμίζει το κέντρο του σώματος της βαρύτητας σε ολόκληρο το πέλμα του ποδιού κατά το βάδισμα.

Pilates και Yoga
Με τον τρόπο κίνησης Pilates που περιλαμβάνει την ενίσχυση και ασκήσεις stretching για να καμφθεί και να επεκτείνει τους μυς παρέχοντας έτσι μια υψηλότερη στάση του σώματος . Έτσι, το σχήμα του ποδιού φαίνονται πιο επίπεδο και το μέγεθος του μόσχου να είναι ιδανική . Ενώ η γιόγκα μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα μια πιο χαλαρή , βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους μυς και βοηθά στην κανονικότητα , πράγμα που καθιστά ευκολότερο να πάρει ένα μικρό μοσχάρι .

Αναπαράγει καρδιαγγειακή άσκηση
Με έμφαση στην ελαφριά άσκηση όπως το τρέξιμο και την ιεράρχηση της ανθεκτικότητας μπορεί να συρρικνωθεί βουτιά μοσχάρι αποτελεσματικά . Αλλά αποφύγετε τρέχει γρήγορα ή σπριντ και άλλα αθλήματα που απαιτούν δύναμη και την ταχύτητα των ποδιών .

Εκτελέστε αστράγαλο Κίνημα Circle
Το τέχνασμα για να καθίσετε σε όρθια θέση σε μια καρέκλα , στη συνέχεια, σηκώστε το ένα πόδι μετά το γύρισμα του αστραγάλου ( αστράγαλο ) δεξιόστροφα 6 φορές . Επαναλάβετε την κίνηση με μια αριστερόστροφη κίνηση . Κάντε την ίδια κίνηση , που εναλλάσσονται μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ποδιού.

Κάνοντας άσκηση Calf Press
Χρησιμοποιήστε υποκνημιδίου εργαλείο συμπίεσης για να κάνει μοσχάρια φαίνονται πιο σταθερή . Το τέχνασμα για να καθίσει σε όρθια στάση στον πίνακα είναι διαθέσιμα , στη συνέχεια, τοποθετήστε την καρτέλα στην κορυφή των μαξιλαριών του μηρού . Μετά το φορτίο ρυθμίζεται , να αυξήσει τα έδρανα συγκράτησης σηκώνοντας τη φτέρνα .

Χρησιμοποιώντας το ελλειπτικό εκπαιδευτή cara mengecilkan betis berotot
Το εργαλείο αυτό μπορεί να σας κάνει εναλλακτική λύση ως αντικατάσταση για το περπάτημα . Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του κινήματος , όπως το περπάτημα είναι καλό για το μεγαλύτερο μέρος quadriseps τρένο , το οποίο είναι ένα σύνολο μυών πάνω από το γόνατο . Τα αποτελέσματα των μόσχων σας μικρότερα ανάλογα με το τι θέλετε .

Πώς να χάσετε βάρος στο σύνολό της και πρέπει να κάνετε αν ένα σωρό από λίπος , όχι μόνο για το μοσχάρι και μόνο . Επιπλέον , αν υπάρχει ακόμα λίπος στην περιοχή του στομάχου , τα χέρια , τους μηρούς και άλλα μέρη του σώματος που μπορεί να υποβαθμίσει τη γεύση απλά πιστεύοντας στον εαυτό σας . Καλή τύχη !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply