benefits of honey on face

benefits of honey on face Zöld tea vagy zöld tea , egyike lett a híres ital fogyasztása minden korosztály számára . Van egy egészség és szépség előnyöket, már bizonyított , egészen a közelmúltig a támasza az ital naponta.

Előnyei zöld tea , ha együtt mézzel hogy vagy?

Zöld tea kevert méz helyett hasznosságát jobban tudom. Ráadásul nem kell hozzá cukrot és a természetes édes méz .

Amint arról Boldsky.com , ha ez az előnyeit zöld tea mézzel keverve .

Javítása agyműködés

Nem csak frissítő kurzus , a zöld tea is javítja az agy működését . Jelenléte kis koffein a zöld tea , hogy ha friss marad hosszabb ideig . Sőt , azzal a kiegészítéssel, mézet , hogy javulni fog az agyműködést . Mindkét segítik a jobb összpontosításra , valamint tartani a hangulatot .

a zsírégetést

A legtöbb ember szeretné , hogy enni vagy inni íze jó , de ugyanakkor a zsírégetést . Lehet, hogy igaz legyen? A jó hír az, hogy ez lehetséges. Ha sört a zöld tea , és adjunk hozzá mézet , és fogyasztanak rendszeresen , akkor a kombináció hatékonyan kalóriát éget a szervezet , hogy a testzsír csökken .

megelőzése rák

Blend őket egy ital gazdag antioxidánsokban , amelyek javítják a szervezet sejtjei , és megakadályozza a rák osztályon .

Egészséges fogak

Ott a zöld tea katekin kombinálva mézzel is megakadályozza a plakk kialakulását és a rossz baktériumok a szájüregben. Ez az oka a fogak lesz egészségesebb és erősebb .

Az egészséges csontok

A fenyegetés a csontritkulás nem lehet elkerülni . Ha nem olyan személy , aki szereti a tejtermékeket , akkor lehet fogyasztani a zöld tea keveréke a méz , hogy megakadályozzák a csontritkulás megzavarják az egészségre.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply