Toko Obat Jerawat Batu yg Paling Ampuh

Toko Obat Jerawat Batu yg Paling Ampuh Акнето не само създава проблем , когато той отговаря на площта на кожата на лицето , но и след като то е отишло . Акнето може да остави петна , които пречат .

Според експерт красота Nikos Narkissos , без значение колко много кремове и акне лекарства , които приемате , ако коренът на проблема не е решен тогава акнето ще продължи да се появят отново .

Ето някои предложения, които той даде да се отърве от белези от акне, пъпки по лицето .

Използвайте прицелна терапия
Най-добрият начин за предотвратяване на белези от акне акне в момента е в процес на изцеление. Изберете правилното лекарство , че е насочена към областта на акне. Продукти, съдържащи AHAs и гликолова киселина и витамин С е много ефективна за намаляване на образуването на съединителна тъкан на белег .

Избягвайте преса
Въпреки, че тя не чака да се отървете от акне, но да се избегне изстискване на пъпки . Нека спаднала с акне медикаменти, помощ акне. Навикът на трогателна акне, да не говорим за натиск само ще влоши състоянието и да направи белези от акне станали белези от шарка .

Защита от слънцето
Излагането на ултравиолетова светлина върху белези от акне може да направи района в по-тъмен и по-ясно видими.

Преодоляване на хиперпигментация
Използвайте продукт, който е предназначен за отстраняване на причините за хиперпигментация неравномерно цвета на кожата. Тези продукти обикновено са кожни осветителните продукти .

Не използвайте прекалено много търкане
Белези възниква, когато използвате скраб твърде често. Груби зърнените култури, използвани за да се отървете от черните точки и пъпките само ще раздразни кауза белези .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply