cara menurunkan berat badan waktu menyusui

cara menurunkan berat badan waktu menyusui Ce faci pentru a pierde in greutate ? În cazul în care dieta răspuns , exercitarea , opriți gustări , sau mananca o multime de legume si fructe, care fac într-adevăr banal . Pentru că , știți, există o modalitate de ridicol de a pierde in greutate .

De fapt , în loc de a pierde in greutate , cat de ridicol este de fapt poate fi daunatoare . Ce este aceasta ? Ei bine , aici sunt cinci moduri de a pierde in greutate este ridicol și chiar periculoase pentru sănătate raportate de Times of India , vineri ( 01/31/2014 ) :

1 . Dieta tenie
In aceasta dieta , veți mânca în mod deliberat teniei astfel viermii pot absorbi nutrienti carbohidrati sau de altă natură care sunt considerate excesive . De fapt , tenii care trăiesc în organismul poate pune milioane de ouă , care ar putea duce la pierderea de substanțe nutritive și vitamine , în special vitamina B12 în organism .

2 . Plastic ambalajcorp
Această procedură implică substanțe din plante inmuiate in folie de plastic si se poate elibera cantități mari de sudoare . Scopul este de a detoxifierea organismului , care poate ajuta să piardă în greutate . Cu toate acestea , ar trebui să fie conștienți de pierderea de excesul de lichid .

În plus , ține cont de faptul că unul dintre ingredientele principale în această procedură este dăunătoare clorură de polivinil dăunătoare pentru consumatori . La urma urmei , nu se știe sigur dacă plasticul se încadrează într-adevăr va pierde in greutate sau chiar doar păstrând conținutul de apă în organism numai . Această procedură nu este sigur pentru persoanele care au diabet zaharat , hipertensiune arteriala , sau sunt gravide .

3 . Produse pe bază de fibre de slăbire
Produse , cum ar fi aceste afirmații pot absorbi lichidele care fac stomacul arata umflat care , prin urmare, poate suprima foamea . Dar unele dintre posibilitățile de compoziția produselor , cum ar fi guma de guar care pot provoca blocaje grave în stomac sau esofag . Precum și ca material absorbant amidon care poate provoca greata, varsaturi , diaree si dureri abdominale .

4 . crema de slăbire
Există o crema de piele , care se pretinde a fi principala soluție pentru a pierde in greutate . Cu toate acestea , medical nu există dovezi științifice cu privire la utilizarea de aceasta crema . Rezultatul este maximul care face pielea întinsă și netedă și reduce aspectul de celulita . În loc de a pierde o mulțime de bani pentru a cumpăra aceste creme , mai bine fac cardio și puterea de formare pentru a obține în formă și corp ideal.

5 . Ab - curea
Peramping corp centura sauna este de obicei vândute sub forma unui portabil . Cu nada de un curent electric , dispozitivul este prevăzut pentru a pune în grăsime la nivelul abdomenului . De fapt , doar conceptul de un instrument care balansa , ar fi foarte dificil de a scăpa de grasime burta , dar cu o multime de exercitii fizice

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply