contoh surat lamaran kerja berbahasa inggris

contoh surat lamaran kerja berbahasa inggris Turpmāk var būtnorāde jums, kas vēlas pieteikties darbā kā pedagogs vai skolotāja . Patiešām daudzi cilvēki, kuri vēlas kļūt par skolotāju , jo īpaši ierēdņiem . Jo , lai iegūtu pozīciju , domājams , lai panāktu labklājību savu dzīvi . Patiesi ,valdība nodrošina labklājību skolotājiem, kuriem ir ierēdņu statuss , sniedzot pamata alga un citi pabalsti .

Jūs dzīvot kopēt zemāk Lamara paraugu vēstuli un pielāgot ar jūsu personas datiem , kas jums ir . Neaizmirstiet pievienot atbalsta failus , lai jūs varētu pieņemt par skolotāju mācību iestādē , kuru vēlaties . Ja jūs plānojat pieteikties par skolotāju , tad jūs varat redzēt paraugu pavadvēstuli zemāk kā atsauces .

Ar cieņu ,
Ar šo es iesniegt pieteikumu par darba pieteikumu , lai kļūtu par skolas skolotāju algas pie svina kungs / kundze , kā savu personīgo datu šādi :

Vārds : Zabir Al Ahsan S.Pd
Vieta un datums : Berastagi , 15 marts 1985
Dzimums : Vīrietis
Reliģija: Islāms
Pēdējā Izglītība : S - 1 English departaments
Adrese : Jl . Rožu aleja , 91 Banyuwangi

Pamatojoties uziepriekš minēto , es plānoju pieteikties darbā , lai kļūtu par skolotāju mācību maksu, ka kungs / kundze novest šodien. Par jūsu uzmanību , es pievienoju :

1 . Foto kopiju pēdējās diploms 1 lapas
2 . Foto kopija stenogrammas pakāpes 1 lapas
3 . Foto kopija identitātes karte 1 loksne darba meklētājiem
4 . Kopiju ID karšu 1 lapas
5 . Fotogrāfija izmērs 3 x 4 cm 2 gab

Tāpēc es izveidojis šo pavadvēstuli patiesību , par jūsu uzmanību un gudrību kungs / kundze Es saku lielu paldies .

 Viegli un ļoti praktisks , vai ne ? Vienkārši nokopējiet un noteikti apturēt minētajiem dokumentiem , un jums var būt jaunu darba pieteikuma vēstuli tūlītējai skolā jums nosūtīt to Aģentūrai jūs dodaties . Cerams, ka izdevās un labu veiksmi employess Job Application Letter Sample Skolotājs iepriekš

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply