benefits of lemon juice bath

benefits of lemon juice bath La majoria de les persones no s'adonen dels grans beneficis que ofereix una llimona per a la salut . El suc de la fruita àcida pot ajudar a perdre pes , controlar la pressió arterial , per prevenir algunes malalties .

Aquests són els beneficis per a la salut que vostè pot aconseguir amb el suc de llimona , com es va informar Onlymyhealth , diumenge ( 13/01/2013 ) , entre d'altres:

1 . facilitar la digestió
Molts dels problemes digestius poden ser curats amb eficàcia pel consum de suc de llimona . Suc de llimona calenta pot superar el problema de les complicacions abdominals , com ara inflor , nàusees , cremor d'estómac , paràsits estomacals en activitat i eructes.

Si sovint s'experimenta dolor abdominal , el tractament amb un consum regular de suc de llimona . digestió suau també pot promoure un pes saludable i ideal .

2 . desintoxicar el fetge
Beure suc ​​de llimona cada matí va demostrar ser eficaç per ajudar a la producció de bilis del fetge . El suc de llimona també pot netejar el fetge i ajudar a descompondre els aliments . Fins i tot el suc de llimona per prevenir la formació de càlculs biliars causa de la producció òptima de la bilis .

3 . pell Sana
Vostè pot utilitzar la llimona com a antisèptic i per desfer-se dels punts negres i els barbs de la cara . Alt nivell d'antioxidants en la llima no només ajuda a prevenir la formació d'arrugues , sinó també per netejar la cara a fons .

La formació d'arrugues a la cara causada pels radicals lliures , que també poden danyar les cèl · lules sanes en el cos . Els antioxidants en el suc de llimona és el que pot destruir els radicals lliures causen les arrugues i l'acne .

4 . El manteniment de la salut oral
El suc de llimona es pot superar lesions a les genives amb un efecte de massatge i redueix el mal de queixal . Els problemes com ara mal alè també poden ser tractats amb la llimona .

5 . gola
El suc de llimona també té propietats antibacterianes que poden ajudar a superar una infecció de gola . Mal de coll o amigdalitis poden curar-se amb gàrgares de suc de llimona barrejat amb aigua tèbia .

6 . Controlar la pressió arterial
Llimona té un alt contingut de potassi que necessiten les persones amb pressió arterial alta . Marejos , nàusees , i la pressió arterial alta es pot controlar amb el suc de llimona , que serveix per reduir el risc de malalties del cor .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply