cara memakai jilbab pashmina sifon 2 warna

cara memakai jilbab pashmina sifon 2 warna Hvordan til at bære pashmina hijab chiffon efter kan du bruge den som reference, og du kan bruge til at se smukke og moderigtigt. Med blomster, vil du se mere frisk og charmerende. Ingen benægter, at enhver kvinde ønsker at se smuk. Ved at bruge pashmina hijab, kan du gøre det ske for din hijab stil hver dag.

Hvordan til at bære pashmina hijab er en sort, kan tilpasses til det materiale, hijab stilarter, trends og behovet for at bære hijab selv. De følgende typografier, du kan prøve til daglig brug i hjemmet eller i stand til afslappet spadseretur, mens shopping i storcenteret.

Før du begynder, bør du forberede pashmina chiffon blomster, indre slør og blomst broche. Når alt er klar, kan direkte prøve tutorial, hvordan man bære pashmina hijab efter

Det første skridt, skal du bruge din pashmina hijab som sædvanlig. Kemdian ene side af forhænget skal være længere end den anden side. Efter at trække den korte side af pashmina hijab på bagsiden af ​​halsen og peger fremad.

Det andet skridt, pashmina hijab Grab begge ender på forsiden af ​​din krop, så hold begge ender, som vist på billedet ovenfor.

Det tredje skridt, konkludere, at begge ender af pashmina hijab havde været, og sørg for at du holder obligationen er ikke let at slippe hætter.

http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com Det fjerde trin, løfter enden af ​​tørklædet knyttede pashmina havde allerede gennem toppen af ​​dit hoved. Derefter navigere til det sidste knudepunkt mod bagsiden af ​​halsen.

Det femte trin, pashmina del nær halsen og elevatoren og fastgjort til halsen, mens den anden side er tilnærmet med en pashmina.

Endelig blomst broche fastgjort på den venstre side af pashmina hijab dig til at se mere sød og smuk.

Nemt og enkelt er det ikke? Med en blanding af mode og farvetilpasning, gøre dig se mere attraktiv og moderigtigt. I tillæg til ovenstående chiffon pashmina, kan du også prøve en simpel pashmina, hvordan man bære hijab til hverdagsbrug derhjemme. Held og lykke chiffon pashmina hvordan man bære hijab!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply